Om mig


Jag heter Lena Ranstrand, är född -61 och bosatt i Björkekärr, Göteborg med man och hund.

Mitt djurintresse har funnits med mig sen barndomen, så efter många år som förskollärare insåg jag att det var dags att sadla om och förverkliga min dröm om att jobba med djur.

Parallellt med djurintresset har även just ämnet kommunikation samt vad som sker i vårt inre, inspirerat mig mycket. Sen -97 har jag arbetat aktivt med min egen personliga och andliga utveckling, mest med hjälp av diverse litteratur på egen hand, men även tillsammans med andra.

Efter möten med och uppmuntran från Emelie Cajsdotter (naturterapeut och djurkommunikatör), så började jag 2005 att gå långa promenader med min systers lilla shetlandsponny Gido. Gido är en stor själ i en liten hästkropp och med hjälp av honom lärde jag mig oerhört mycket om djurkommunikation.

Under åren som följde lät jag min intuition få jobba allt mer aktivt, i takt med att jag lärde mig att lyssna in och lita på den i större och större utsträckning. Mitt största mål med detta var att kunna börja arbeta som djurkommunikatör.

Sommaren 2008 gick jag en kurs i djurkommunikation, ledd av Margaretha Tärnström. Det kom att bli just den pusselbit jag behövde för att känna att jag var redo!

Sen dess arbetar jag aktivt som djurkommunikatör och älskar mitt arbete. Vid sidan om, och som en kontrast, så låter jag även min konstnärssjäl få utlopp; jag tillverkar kort och tavlor som jag huvudsakligen säljer privat.

Horse

"Under åren som följde lät jag min intuition få jobba allt mer aktivt, i takt med att jag lärde mig att lyssna in och lita på den i större och större utsträckning."

Kontakta mig

Samtal med djur - Lena Ranstrand

  0739-671875
 lena@samtalmeddjur.se
 Samtal med djur
Samtal med djur logo
© Samtal med djur 2020
Design by Mikael Runnström © 2020